06. 05.
Galavečer Hokejista sezony prozradí, kdo se stane králem

Jedno z historicky nejnapínavějších play off Tipsport extraligy ledního hokeje nabídlo neskutečnou podívanou a za sezonou 2023/2024 tak už zbývá jen udělat závěrečnou tečku. V rámci slavnostního galavečeru Hokejista sezony budou oceněny individuální výkony nejlepších extraligových borců. Tato prestižní událost se koná v úterý 7. května 2024. Od 18:30 hodin bude pořad vysílán živě na stanici O2 TV Sport, od 20:15 hodin ho budou moci sledovat také diváci prostřednictvím programu ČT sport.

Vedle hlavního ocenění „Hokejista sezony“ budou vyhlášeni také nejlepší obránce, brankář, trenér, nováček, rozhodčí, vítěz Zlaté helmy KB a bude také udělena cena za oddanost hokeji.
Vybraní hráči se mohou těšit na originální skleněné trofeje z dílny rodinného podniku založeného legendárním umělcem Jiřím Pačinkem, jehož vášeň pro sklo a umění přetrvává už spoustu let.

Jednou z velkých novinek letošního ročníku bude představení Klubu legend ELH u příležitosti 30. výročí vzniku APK LH. Více se hokejová veřejnost dozví během přímého přenosu.

Zveme ke sledování pořadu všechny hokejové fanoušky, kteří se tak mohou připojit k oslavám a vyjádření uznání pro všechny oceněné hráče a trenéry.